Annons
Annons


MAJORSGATAN


5518103

 

Jag hittade det här hemmet hos Johanna Bradford denna morgon och det fick mig att reflektera en del över min egen stil. Johanna skriver att ”av inredningen att dömma gissar jag på att den nuvarande ägaren jobbar på artilleriet eller så är det en riktigt bra kund till dem”.

Annons

 

Jag har själv bara satt min fot på Artilleriet en gång i mitt liv, och är sällan inne på deras sajt men ändå ligger denna stil rätt nära min egen. Eller i alla fall som det såg ut tidigare hemma hos mig. Den här stilen är ju lätt rätt att skapa själv, och numera finns det en uppsjö av kopior både på taklampan och mattan. Jag har ju själv fortfarande en Beni Ourain-matta här hemma, och på bilden här tycker jag att det som gör att det lyfter här är att man valt en äkta marockansk matta i stället för en kopia. Ja, ni får tycka att det är snobbigt att jag säger så, men för mig är det lika stor skillnad på en äkta matta och en kopia som på en designmöbel och en kopia. Ingen själ. Det här var en riktig skönhet.

 

Jag är ju som ni vet vi det här laget helt såld på senap och nyanser i ockra, och den där lilla sammetskudden gör faktiskt otroligt mycket, och växterna som gör sig bra på bild. Annars är det lite för vitt för min del numera. Det blir så skarpt. Som jag älskade tidigare. Nu vill jag ha det mjukare, och är helt såld på nyanser i greige.

 

Annat som man hittar hemma hos mig sedan många år tillbaka är La Lampe Gras; jag har ju ett par och jag gillar dem starkt fortfarande, trots att de blivit superpoppis sedan dess. Och de marockanska borden hade jag dille på för många år sedan då jag köpte ett både till balkongen och ett som soffbord till landet. De har också hållit sig, och var en bra investering. Passar både inom- och utomhus. Så bra.

 

551808755180915518069

 

I morgon har jag något jättespännande på agendan. Jag ska nämligen ta tag i mitt hemska sovrum som ser ut som ett möbellager. Återkommer om det. Men känner att jag verkligen vill ha det enkelt där.

 

5518179

 

Göteborg alltså. Så fina fasader överallt. Vill försöka komma iväg till Liseberg innan de stänger för säsongen, då mina tjejer aldrig varit där. Får sätta mig med kalendern idag…  Här hittar ni förresten fler bilder från lägenheten på Majorsgatan som är till salu just nu.

 

Photo: via Entrance Mäkleri 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar