Annons
Annons


WORK BY LINE THIT KLEIN


1472362301129

 

Jag har ju nyligen orerat om hur danska Elle Decoration seglat upp som en favorit hos mig på senare tid. Att man kan köpa den i en inplastad tvåpack tillsammans med modetidningen på Pressbyrån här på torget vid mig gör det hela ännu bättre. Elle Dk arbetar med så begåvade stylister och fotografer; Camilla Tange Peylecke har jag skrivit om tidigare och en annan favorit sedan länge är Line Thit Klein som plåtat bilderna här. Tänk att få hembesök av henne!

Annons

 

I augustinumret som jag hänvisat till tidigare här på bloggen finns reportaget ”Ivonas stil” som jag återkommit till flera gånger för inspiration sedan jag köpte tidningen. Lite som det såg ut här hemma när det begav sig, men numera är det så mycket prylar! Jag rensar bort och rensar bort, men nu ska jag göra ett ryck igen. Jag vill ha få väl utvalda saker. Punkt. Ett problem när man blir kär i grejer på auktionssajter, och bor på en gata full med vintagebutiker.

 

Ivona02-Line-KleinR5A9131R5A9130

 

Jag gillar mixen hos Ivona, klassisk design mixat med få utvalda objekt med patina. Och ljusa tomma ytor. Det är det jag längtar efter allra mest nu.

 

R5A9266

 

Allt kommer ju så mycket bättre till sin rätt mot en ren fond. Och sen kanske det är dags att införskaffa min absoluta drömpryl, en Kjaerholm i rotting…

 

Photo: Line Thit Klein

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate


Annons


Laddar