Annons
Annons


MONDAY INSPIRATION


hdad_tournelle_87_hdr_modifier_jpg_4395_jpeg_6032.jpeg_north_700x_white

 

Vi startar veckan med lite härlig fransk exklusiv inspiration! Den här stilen känns både eklektisk och modern på samma gång. Det är först när man noterar dörren som man förstår takhöjden här. Älskar taklampan, de blå väggarna och en klick sammet i bränd ton. Färg på det här sättet funkar för mig som annars dras till det monokroma.

Annons

 

På tal om taklampan; jag vet inte om ni kommer ihåg att jag beställde en vintage-lampa till hallen i våras som jag hittade via ett instagramkonto. Det har i alla fall gått troll i hela den affären kan man säga. När lampan kom var en av kuporna trasiga, och sedan dess har nya hittats i Tyskland och nu ska de äntligen vara på väg hem till mig. Det börjar ju bli mörkt igen nu, och jag klarar mig inte utan hallampa länge till så jag hoppas de dyker upp här nu asap.

 

Sedan hoppas jag att kupan passar, att lampan funkar (oklart ännu) och dessutom insåg jag just att den gamla enorma kroken uppe i stucken är för stor för hänget på lampan. Fortsättning följer.

 

hdad_tournelle_135_modifier_jpg_6881_jpeg_2797.jpeg_north_700x_whitehdad_tournelle_148_modifier_jpg_3790_jpeg_362.jpeg_north_700x_whitehdad_tournelle_209_p_modifier_jpg_2483_jpeg_9957.jpeg_north_700x_white

 

Hur härlig trädgård!? Se mer bilder här.

 

Nu måste jag flyga iväg ner på stan och shoppa kläder. Efter en garderobsrensning i helgen insåg jag att jag inte har några bra höstkläder och detta måste åtgärdas. Ha en härlig måndag!

 

Photo: Jérôme Galland via AD France 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar