Annons
Annons


BIRGER JARLSGATAN


pin17

 

Det här köket på Birger Jarlsgatan i Stockholm känner jag igen och jag misstänker att den här våningen var ute till försäljning i våras eller så. Men jag bloggade inte om den då, och den tål att visas igen.

Annons

 

Folk skrattar när de kommer in i mitt sovrum och kallar det djungel, men det är ju ingenting i jämförelse med det här köket! Det skulle gärna få se ut så här i mitt kök också, men mina tjejer säger att jag inte får köpa fler växter… Fikonträdet och Rumslinden växer som ogräs, och har onekligen tagit över mitt sovrum. Men jag är så van och tänker inte på det.

 

pin18pin2pin90

 

Ungefär så här ser golven ut i sovrummen hos oss; kanske en nyans ljusare. Visst vill jag också ha ljusa såpaskurade golv som alla andra, men jag måste ändå säga att det finns mycket själ i bruna golv dessutom behöver man aldrig vara rädd för fläckar eller repor. De syns inte, och det är förbaskat skönt när man har barn i huset. Så jag är trots allt väldigt glad i mina golv. De är dessutom så mjuka och lena att gå på.

 

pin21pin6pin3pin1011pin12pin14

 

Inredningen i den här våningen ligger verkligen i tiden, men består ändå inte av samma uttjatade styling som vi brukar se hos mäklarna. Här bor det nog faktiskt någon med ett starkt inredningsintresse. Se massor av bilder här.

 

Photo: via Lagerlings

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate


Annons


Laddar