Annons
Annons


NORDIC PERFECTION IN SKAGEN


sofa-stue-skind-sommerhus-skagen-yhnPh_M8nhgtFp3CnYn6yQ

 

Vi håller fast vid sommaren ett tag till, och hur underbart är det här huset i Skagen!? Jag gillar ju enkla små traditionella  sommarställen, men skulle jag någon gång bygga ett nytt sommarställe skulle det givetvis ske i modern stil på ett sätt som smälter in i naturen. Huset är ritat av arkitekten Sebastian Schroers och tänk att bo bland sanddyner på det här sättet. På min Bucket list!

Annons

 

trae-sommerhus-skagen-moderne-y4glvoBJ5kpSJ7k_93CfHQkokken-douglas-trae-sommerhus-skagen-rWglrZlYoEXHq573M4Ua-Astentoj-keramik-stel-sommerhus-skagen-iEUZfhKAgml6E5fRjdZb2gkokken-spisestue-sommerhus-skagen-KluVtKCh_oJSRqXmBEAyvA

 

Bara 54 km stort men större behöver inte ett sommarställe vara tycker jag. Det är faktiskt två familjer som delar på det här huset dessutom, och de har lyckats inreda det så att det faller alla i smaken. Imponerande.

 

havudsigt-terrasse-sommerhus-skagen-Cv53mv8phADKgCU58UFs1Astrand-udsigt-sommerhus-skagen-O91_0vEgfuI2hFCGzkRT1Qudendors-bad-o71SJBLbsbyGLPDLMC7jlw

 

Bara för att man bygger nytt kan man ju fortfarande leva på det enkla sättet. Jag är till skillnad mot en del andra inredningsbloggare ingen aktiv förespråkare för ett hållbart leverne. Det är av den enkla anledningen att jag inte är tillräckligt insatt, men givetvis försöker jag dra mitt strå till stacken på alla sätt som jag kan. Jag tänkte mycket på det nu när vi var i skärgården där man verkligen tvingades att tänka på allt från att äta upp varenda liten smula i skafferiet till att återanvända sitt glas. Och så nyttigt för barnen att gå på utedass där man bara fick använda tre pappersbitar från toarullen och pumpa upp vatten ur brunnen istället för att vrida på en kran. Sen blir man ju galet nostalgisk själv också. Bara fördelar med det enkla livet.

 

sommerhus-skagen-9miBR-jD7_5DMMh6m3Uvmw

 

Här kan ni läsa hela reportaget och se fler bilder.

 

Photo: Jesper Ray via Bo Bedre

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar