Annons
Annons


SWOON


swoon-bathroom-furniture-design-stockholm-personal-style-vanity-unit-mirror-basin_dezeen_936_5-2-640x853

 

Näst sista arbetsdagen innan jag gick på semester i juni jobbade jag i en studio på Söder där jag assade bästa Lotta Agaton när hon skapade de här bilderna tillsammans med fotografen Kristofer Johnsson för Swoon. Det blev verkligen superbra tycker jag!

Annons

 

Det fina gröna sänglinnet kommer från Dirty Linen och pläden på sängen från Society. Och snygglampan köpte jag ju loss efter plåtningen och hoppade sedan in i en taxi och åkte hem med den. Härlig final innan semestern!

 

swoon-bathroom-furniture-design-stockholm-personal-style-vanity-unit-mirror-basin_dezeen_1568_2-640x457

Tela Carafe plus glas från Hay som kommer i fyra olika färger, smoke (på bilden), pink, och clear.

swoon-bathroom-furniture-design-stockholm-personal-style-vanity-unit-mirror-basin_dezeen_1568_7-640x457

 

Det snygga runda lilla bordet här kommer från Magis.

 

swoon-bathroom-furniture-design-stockholm-personal-style-vanity-unit-mirror-basin_dezeen_1568_11-640x457swoon-bathroom-furniture-design-stockholm-personal-style-vanity-unit-mirror-basin_dezeen_1568_6-640x457swoon-bathroom-furniture-design-stockholm-personal-style-vanity-unit-mirror-basin_dezeen_1568_3-640x457

 

Swoons produkter som är ritade av Fredrik Wallner är så snygga tycker jag.

 

swoon_578ea6cc2a6b221a9b3003ed

 

Jag jobbade en hel del med Lotta under våren på reklamplåtningar, och lärde mig så otroligt mycket av att arbeta på stora produktioner. Det finns ju inte så många Lotta Agaton i Sverige som jobbar på den nivån. Vi var ju bland annat iväg till Bukarest där vi höll till i enorma studios. Tyvärr kan jag inte prata så mycket mer om det då det mesta vi gjorde är jobb som kommer ut 2017.

 

Eftersom Lotta behöver någon på heltid fortsättningsvis, och det tyvärr inte fungerar för mig i kombination med mina andra uppdrag, kommer jag inte fortsätta att assa henne i höst. (Och Lotta har anställt någon redan så ni behöver inte mejla henne :). Men som jag sagt till Lotta så hoppas jag att jag får chansen att hoppa in igen när det krisar vid tillfälle.

 

Jag beundrar verkligen Lotta som stylist; det är ingen tillfällighet att hon är där hon är idag, och dessutom tycker jag så mycket om henne som person. Jag har haft många av hennes visa ord i mitt huvud i sommar när jag funderat på framtiden. Till exempel har jag ibland en tendens att skylla på saker som händer i livet, och därav inte prestera yrkesmässigt med min maximala kapacitet. Men det är slut med den ursäkten nu; för som Lotta konstaterade håller inte det då ”alla har massa skit som pågår, man kan inte skylla på det”. True. De orden tar jag med mig i höst och trappar upp målsättningen inom arbetslivet.

 

Photo: Kristofer Johnsson Styling: Lotta Agaton

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate


Annons


Laddar