Annons
Annons


SISTERS


IMG_0300

 

Vi gjorde en utflykt upp till en pittoresk bergsby och jag plockade fram kameran för första gången under resan. Jag tänkte att jag ville göra ett försök till att ta några bra bilder på mina fina tjejer. Men det är alltid en utmaning. Så här såg det ut förra året. Det enda som hänt sedan dess är att utöver allt flams har de lagt sig till med att posera som fotomodeller så fort en kamera åker fram, och det gör mig skogstokig! Så numera  gäller det att ta bilder när de inte är medvetna om det.

Annons

 

IMG_0372

 

Men det är ju kul med någon bild framifrån också. Här slog visst någon i tån när jag hade hittat en fin dörr och bad dem ställa sig där…

 

IMG_0381IMG_0408

 

Nytt försök vid ny dörr. Men näe, det blev nåt flams här också.

 

IMG_0311

 

En fontän utforskas.

 

IMG_0331

 

Men så händer det. De sitter ner stilla och tittar in i kameran; den stora har förvisso något bus i blicken och putar med munnen men närmare än så här kommer man inte om de båda ska vara med på samma bild. Allt flams åsido; mina tjejer är bara såå underbara! Smarta, snälla och fulla av energi; klagar sällan och helt underbara att resa tillsammans med. Och dessutom bästa vänner.

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate


Annons


Laddar