Annons
Annons


AN OLD WAREHOUSE IN COPENHAGEN


kokken-snedker-opbevaring-keramik-lejlighed-signe-bloch-DYdePqqCCHoa1U3TmylyfA

 

l ett packhus från 1777 i hjärtat av Chrstianshamn bor Signe Bloch och hennes två barn Karla och Wilder i en charmig lägenhet med takbjälkar, loft och kreativa lösningar. Packhuset omvandlades till lägenheter på 70-talet och när Signe flyttade in hade ingenting gjorts sedan dess, så Signe fick bygga kök, badrum och slipa alla golv. Resultatet blev bra, med en fin mix av gammalt och nytt tycker jag.

Annons

 

stue-bjaelker-butterfly-chair-skind-lejlighed-signe-bloch-befziH7xlyGUPQQfZKiyVQmarmor-spisebord-pakhus-christianshavn-signe-bloch-O3df4SpLxZCQ_oQsKuoehwsengestel-opbevaring-snedker-lejlighed-signe-bloch-p090oQxAiiHLiQ6Rgw3C8Aaltankasse-planter-jolander-store-kongensgade-B0fsN9eatRBoMyzXQjd2GAhyggekrog-gardiner-tv-born-lejlighed-signe-bloch-iK_V6zpQtzgoNQO2-ykm6Qbaggard-pakhus-christianshavn-signe-bloch-xzTQ9KM6yEA_RbwSFyX8RQbornevaerelse-skrivebord-pakhus-christianshavn-signe-bloch-o4ukSrB47Ktpu-QUuapXYQlejligheder-pakhus-christianshavn-signe-bloch-EMnnrRUEhyihrJPdI2Oa4Q

 

Oj, vad det regnar här i Stockholm idag. Men jag tycker det är ganska mysigt faktiskt, och tog mig till och med en lur mitt på dagen, vilket sällan händer. Så skönt efter de senaste veckornas stress. Nu är det bara en veckas jobb kvar för min del, sedan tar jag sommarlov på riktigt. Jag tänkte faktiskt att bloggen skulle få lite mer kärlek då, för sommartider är bloggtider för mig. Då kommer kreativiteten när jag är ute och reser och inspireras, och sedan kommer hem och ser mitt hem med nya ögon. Jag har svårt att vara helt stilla, och att blogga tycker jag är genuint kul, även om det under stressade perioder kan kännas pressande. Men ingenting jag vill sluta med trots att förutsättningarna hela tiden förändras. Det är väl egentligen det som är tjusningen med livet, att utvecklas. Som någon nyligen sade till mig; ”det blir sällan som man tänkt sig, men ganska bra ändå”.

 

Styling: Mette Helena Rasmussen

Photo: Tia Borgsmidt via Boligmagasinet

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate


Annons


Laddar