Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons
Annons

108 Copenhagen

s8_restaurant_108_space_copenhagen_photo_joachim_wichmann_yatzer

Nästa gång jag åker till Köpenhamn vill jag bestämt äta på 108René Redzepis nya ställe som, även om det finns ett tydligt släktskap med NOMA, har ett enklare, lekfullare och ungdomligare utryck. Vi hittar dock inte Redzepi i köket, utan där basar istället Kristian Baumann. 

Annons

f9_restaurant_108_space_copenhagen_photo_joachim_wichmann_yatzerf3_restaurant_108_space_copenhagen_photo_joachim_wichmann_yatzer

Annons

SPACE Copenhagen, det vill säga Signe Bindslev Henriksen och Peter Bundgaard Rutzou, står bakom designen av 108. Och visst harmonierar interiören med det skandinaviska köket. Snyggt.

s9_restaurant_108_space_copenhagen_photo_joachim_wichmann_yatzerf1_restaurant_108_space_copenhagen_photo_joachim_wichmann_yatzers10_restaurant_108_space_copenhagen_photo_joachim_wichmann_yatzerf7_restaurant_108_space_copenhagen_photo_joachim_wichmann_yatzers7_restaurant_108_space_copenhagen_photo_joachim_wichmann_yatzer

Att bryta av den något uttjatade industriella miljön med nyanser i rost och mint känns nyskapande och är galet snyggt!

s2_restaurant_108_space_copenhagen_photo_joachim_wichmann_yatzer

Annons

Jag gillar verkligen när både lokalen och menyn lockar lika mycket. 108 är belägen på just 108 Strandgade. Köpenhamn nästa.

 

Dela på:
Laddar