Annons
Annons


108 Copenhagen


s8_restaurant_108_space_copenhagen_photo_joachim_wichmann_yatzer

Nästa gång jag åker till Köpenhamn vill jag bestämt äta på 108René Redzepis nya ställe som, även om det finns ett tydligt släktskap med NOMA, har ett enklare, lekfullare och ungdomligare utryck. Vi hittar dock inte Redzepi i köket, utan där basar istället Kristian Baumann. 

Annons

f9_restaurant_108_space_copenhagen_photo_joachim_wichmann_yatzerf3_restaurant_108_space_copenhagen_photo_joachim_wichmann_yatzer

SPACE Copenhagen, det vill säga Signe Bindslev Henriksen och Peter Bundgaard Rutzou, står bakom designen av 108. Och visst harmonierar interiören med det skandinaviska köket. Snyggt.

s9_restaurant_108_space_copenhagen_photo_joachim_wichmann_yatzerf1_restaurant_108_space_copenhagen_photo_joachim_wichmann_yatzers10_restaurant_108_space_copenhagen_photo_joachim_wichmann_yatzerf7_restaurant_108_space_copenhagen_photo_joachim_wichmann_yatzers7_restaurant_108_space_copenhagen_photo_joachim_wichmann_yatzer

Att bryta av den något uttjatade industriella miljön med nyanser i rost och mint känns nyskapande och är galet snyggt!

s2_restaurant_108_space_copenhagen_photo_joachim_wichmann_yatzer

Jag gillar verkligen när både lokalen och menyn lockar lika mycket. 108 är belägen på just 108 Strandgade. Köpenhamn nästa.

Photo: Joachim Wichmann via Yatzer

 

LÄS OCKSÅ

DELA (259)
PINNA (0)Annons


Laddar