Annons
Annons


HAPPY FRIDAY!


IMG_0087

 

Fredagsbuketten består av resterna av en bukett som kom med bud tidigare i veckan (tack!) som jag spetsat med en kvist som jag bröt från ett träd och vips så kändes den helt ok igen. Ett tips är att alltid rädda det som räddas kan, klipp ner så det passar en annan vas kanske, och addera något fräscht.

Annons

 

IMG_0061

 

Såå skönt med fredag, efter en minst sagt stressig vecka som avslutades med att en journalist och en fotograf dök upp här för att skapa ett personporträtt av mig till en branschtidning. Fem minuter innan de kom sprang jag runt med papperspåsar och slängde ner leksaker som var spridda över hela hemmet, kastade in påsarna i barnens rum och stängde dörren bestämt efter mig.

 

Igår träffade jag ju supertrevliga Mari från Lovely Life som sade att bilden man får av mig är att allt är så perfekt, vilket jag inte känner igen mig i. Om ni bara visste… Jag försöker absolut inte förmedla någon falsk bild här, utan jag undviker bara att fokusera på fula saker. Nu ser det ju faktiskt ut här hemma som jag skulle vilja att det gjorde varje fredag. Tills man öppnar garderoberna då…

 

Jag måste också tipsa om bilderna som Anna Malmberg, som även hon bloggar hos Lovely Life, tog igår hos Layered Atelier. Vilken känsla Anna har i sina bilder. Där ser ni också hur fint palatset är utifrån (tokgillar loggan med palatset). Och den långa vackra kvinnan på bilderna är en mamma till en flicka på min dotters förskola. It’s a small world!

 

Tändaren med tofs på bilden köpte jag förresten i Marrakech och behöver jag säga att barnen älskar den!? Doften är ny för säsongen och heter Never Spring och kommer från Björk & Berries. Den är framställd med naturligt fermenterad alkohol och förpackning i återvunnet material. Helt i min smak!

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate


Annons


Laddar