Annons
Annons


GREIGE


Styling-JM-Nockeby-Av-Anna-Marselius

 

Helt klart är det kulören greige, alltså gråbeigea varma toner, också kallade mullvadstoner som gäller just nu om när man kikar på bloggar och flöden i instagram. Här är några riktigt fina bilder som jag sett passera under de senaste veckorna: Först ut ovan, Anna Mårselius snygga styling för JM.

Annons

 

SFD351033EF93DA4741A8CF86CA0BEAB4BF

 

Team Sarah WidmanEvalotta Sundling och Elin Kickén har även de arbetat i dessa toner och skapat detta härliga hem som ligger ute till försäljning hos Alvhem Mäkleri.

 

Processed with VSCO with a8 preset

 

Jag har kikat lite på Farrow & Balls nya kulör Drop Cloth till mitt vardagsrum nu när jag definitivt bestämt mig för att låta den blå färgburken förbli oöppnad. Men sedan beslutade jag mig för en ljusare kulör ändå. Jag kan ju säga att jag ångrade mig lite när jag var hemma hos Hanna på middag och jag tror inte att jag är ensam om att tycka att Drop Cloth var urtjusig där hos Hanna.

 

12960128_254577301554568_17064245_n

 

Många har genom åren tyckt att jag ska piffa till mitt kök med en ny kulör som grått eller lindblomsgrönt. Men det har aldrig lockat mig utan jag har hållit fast vid det vita. Däremot har jag sedan en tid varit sugen på att kanske måla om luckorna i vad jag brukar kalla ”clay”, alltså någon slag greige. Och idag när jag såg inredaren Alexandra Ogonowskis kök flimra förbi i Residence flöde stannade mitt hjärta till. Så snyggt! Tydligen får vi se mer av detta i nästa nummer av Residence. Det ser jag fram emot!

 

För oss som inte är 20+ känns det ju lite som att komma tillbaka till café latte-tiden. Jag gillade det då, och jag gillar det minst lika mycket nu! 🙂 Detta är toner som alltid funnits i min repertoar och som jag känner mig hemma med.

 

Photo: 1+4 Kristofer Johnsson, 2.  Cimek 3. Hanna Wessman

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar