Annons
Annons


CHEZ CHEF REDZEPI


kokken-garde-hvalsoe-dinesen-trae-skandinavisk-sSGMhoFlj6nP0PixXuoYFA

 

Visst är det alltid spännande att se stjärnkockarnas egna kök!? Idag kikar vi in hos René Redzepi, en av världens mest erkända kockar och ägare till NOMA, och hans familj. När det gillar inredning kan man säga att Redzepi, som gjort sig känd för att använda utsökta råvaror i nya kombinationer, tillämpar samma tänk.

Annons

 

kokken-garde-hvalsoe-dinesen-trae-WznJUyeEIvc_BYKqf2-wWw

 

Familjen anlitade ingen arkitekt när de inredde huset i Christianshavn som ursprungligen var en smedja, men en riktigt bra entreprenör och snickare som tillsammans med golvfirman Dinesen och köksdesigner Garde Hvalsøe, som skräddarsyr exklusiva kök, stått för det praktiska arbetet.

 

keramik-aage-wurtz-christianshavn-eZzIHyw3F-WslNlSpZZjqQkokken-alrum-abent-ildsted-_tztORUjfiC5qKYkhObpkQstue-antik-karafel-rLIunlNffTQl0KSPlPlQ3wtrappe-dinesen-planker-christianshavn-eSbr6UL0Gd3yOcKkv4RMdQdinesen-heart-oak-planker-gulv-slwUfKE9_4VLk1juzig4Jg

 

Hela huset är alltså inrett med plankgolv i Dinesen HeartOak, som man också använt till badrums- och köksinredningen. Helena med bloggen Drömhus har också inrett sin fjällstuga med golv från Dineson och även hon använt dessa till övrig inredning, som köksbord och bänk. Så fint!

 

sovevaerelse-pejs-skandinavisk-GX6vVJeFQCa60ZVE6MgrQwbadevaerelse-mobel-garde-hvalsoe-dinesen-SsPTRkIo1-YWJiFPabCGLg

 

Ja, inget snack om saken, här bor riktiga finsmakare när det gäller råvarorna. Ölandskalksten i kombination med massiv ek.

 

Den här påskhelgen har verkligen varit lugn för min del, och det var längesen jag fått så mycket vila. Skönt. Jag tror jag fortsätter med denna lunk en dag till, så söndagskrönikan har påsklov idag. Fin fortsättning på påskhelgen.

 

This is the renowned chef and owner of NOMA René Redzepi’s home. Like when he cooks, Redzepi uses the most exquisite ingredients (here: raw material) in new combinations as he remodels the old house that used to be a forge back in the day in Christianshavn.

 

 

Photo: Pernille Kaalund via Bo Bedre

 

 

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate


Annons


Laddar