Annons
Annons


Want Wear Read Need


gubi

WANT Jag saknar ju en del av soffgruppen för att den ska vara komplett och ändrar mig ständigt om vad jag vill ha. Antingen en fin tvåsitssoffa, eller en iögonfallande fåtölj + fotpall/puff men när jag såg den här bilden från @secondfemale:s showroom i Köpenhamn tänkte jag att Gubis Stay Lounge Chairs ändå skulle vara himla trevliga där.

Annons

skirt

WEAR Att jag älskar volanger är ju sedan gammalt och den här kjolen ska jag genast klicka hem. Passar till fest såväl som business beroende på styling.

theflowers

READ Jag noterade den här boken i  @perspectivestudio:s flöde och måste nog ta en sväng förbi och bläddra lite i den, och se om innehållet är lika lockande som omslaget. Krispigt!

100701

NEED När jag här på morgonen gick runt och vattnade mina blommor vilket resulterade att jag i vanlig ordning sölade massa vatten då jag har en så risig vattenkanna, tänkte jag att nu måste jag fixa en ordentlig kanna. Steltons klassiker är en modell som skulle passa hos mig, och som jag tänker att jag inte kommer att tröttna på. Eller har ni ett bättre tips på en bra och snygg kanna?

LÄS OCKSÅ

DELA (1)
PINNA (41)

Kommentera | Translate


Annons
Annons


Laddar