Annons

Annons

South of the Vineyards of Champagne

milkdecoration_champagne2

Den här bilden på vackra Togo från Ligne Roset har jag visat här förut, men nu har jag hittat resten av hemmet där den hör hemma. På ”slottet” söder om Champagne… Jag drömmer ju om en Togo i just det här utförandet (eller en sliten i skinn) och inte bara är den snygg, utan tänk vad mysigt mina tjejer skulle ha det i den framför en film. De sitter ju av någon anledning alltid på varandra.

milkdecoration_champagne1milkdecoration_champagne4

Ett komplett danskt Vipp-kök. (Känns det inte bekant att de visade pressbilder härifrån för några år sedan, eller har jag drömt?). Och lite Vipp detaljer här och där spridda i hemmet.

milkdecoration_champagne3milkdecoration_champagne

Dessa franska öppna spisar. I mina drömmar.

milkdecoration_champagne10

Här hos Milk Decoration kan ni läsa hela reportaget.

Photo: via Milk Decoration

LÄS OCKSÅ

(1)
(40)

Kommentera

Annons

Annons


SENASTE FRÅN RESIDENCE