Annons
Annons


MY ”NEW” BLUE BEDROOM


IMG_6908

Här kommer en glimt av mitt nya blå sovrum som jag förstår att ni är nyfikna på. Fortfarande ”work in progress”, och för att rocka till det hela lite så det inte skulle se så damigt ut, slängde jag in lite marockanska detaljer, men när jag skickade en bild till en väninna fick jag svaret; ”flytta till Söder!”… Så måste strama upp det hela på rätt sätt så det inte känns för bohemiskt.. 🙂 Bort med herbarium-bladen kanske och in med lite svartvitt sexigt foto ovanför sängen istället.17doorsswedishrags

Annons

Älskar mina nya handvävda kuddar från Swedish Rags. De binder ihop mina gamla svala kritvita stil med den nya mjukare.seventeendoorsbedroom2

Och så färgkoden då. Kulören kommer från Farrow and Ball och heter Parma Grey. Golvet har fått ett nytt fult streck efter skyddspappret. Så mitt tips är; anlita hantverkare om du är det allra minsta klantig.

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

10 kommentarer | Translate


Annons
Annons


Laddar