Annons

Annons

MY LIVINGROOM – WORK IN PROGRESS

IMG_6778

 

Idag tänkte jag slutföra arbetet med mitt vardagsrum som jag påbörjade förra helgen; alltså måla andra varvet på den stora väggen. Under veckan har jag haft byggarbetsplats i vardagsrummet, ja ni ser ju stegen och papp på golvet. Men det sjuka är att jag under den här tiden har börjat gilla väggen som den är, alltså flammig och slarvmålad. Och inte blev jag mindre sugen på att ha den så här när jag hittade till det här instagram-kontot där väggen ser ut precis som här hemma… Problemet är bara att jag redan målat två varv på en annan vägg, så jag har inget annat val nu än att fortsätta med varv nummer två (den lilla rutan på soffan är ett tygprov till en ny soffa som jag tror skulle bli alldeles fantastisk).

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

5 kommentarer

Annons

Annons


SENASTE FRÅN RESIDENCE