Annons
Annons


IN YOUR DREAMS INTERIOR


skarmavbild-2016-09-18-kl-16-50-00

Det är många som hört av sig och undrat vilken tapetserare jag anlitat. Självklart ska jag tipsa om Lisa Hallström som driver ”In your Dreams” här på Upplandsgatan i Vasastan. Ibland har man verkligen tur och hittar rätt direkt, som jag gjorde med Lisa.

Annons

Jag hade så länge tänkt att jag ville ha en ny sänggavel, men kunde inte riktigt visualisera den; utan mer bara känslan som jag ville ha. Men det kunde Lisa göra åt mig. Lisa samarbetar med många av Stockholms bästa inredare och ni har med all säkerhet sett hennes sänggavlar i inredningsmagasinen.

Lisas ateljé ligger där Upplandsgatan är som vackrast och trots att den är liten bjuder den på mycket inspiration. Se bara hur fin visningsväggen är. Sänggaveln längst upp till vänster är en favorit hos mig, och denna, men någon av dessa blev det inte..

skarmavbild-2016-09-18-kl-16-49-47

Så härlig sänggavel i mjuk sammet.

skarmavbild-2016-09-18-kl-16-49-15

Men här är en liten glimt av min sänggavel; work in progress. Självklart ska ni får se den på plats hos mig, för nu är den klar, men nu måste jag fixa med nya sängkläder och piff. Så kul! Att anlita en tapetserare till detta projekt är bland det bästa jag gjort på länge!

Photo: via In Your Dreams Interior

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer | Translate


Annons
Annons


Laddar