Annons
Annons


TODAY’S EVENTS


IMG_9781

 

Idag har jag varit i farten och sprungit på inte mindre än tre events. Jag startade dagen med en bloggfrukost som Husligheter-Maria ordnat så fint i samarbete med Hemnet och vi höll till i deras härliga takvåning.

Annons

 

Emma Priwin från Hemnet, som även ligger även bakom bloggen by Emma, hade flugit in från Göteborg. Det var kul att träffa Emma, vars blogg har seglat upp som en ny favorit hos mig. Som jag sade till Emma gillar jag att läsa hennes välskrivna ärliga reflektioner kring inredning och annat i livet. Tips!

 

IMG_9790

 

Förutom att Hemnet-gänget, som blivit tilldelade ett guldägg dagen innan, berättade om nya projekt som de har på gång, var fina Sarah Widman och gänget från Alvhem också på plats för att tala om ”Alvhem-stilen”. Kul! Och så trevligt att träffa andra bloggare!

 

IMG_9817

 

Sent på eftermiddagen var det dags att ta en sväng till härliga Hornstull där snygga sajten The Way We Play bjöd på bubbel med anledning av att de släpper sitt första pappersmagasin.

 

IMG_9845IMG_9824

 

Så fin! Och bilderna på Amelia Widell av Linda Alvegren, som ni även ser på omslaget, är helt magiska. Får nog återkomma om magasinet känner jag.

 

IMG_9835IMG_9832

 

Inne på Dusty Deco finns det hur mycket snyggt som helst, och jag skulle säga att det är den bästa inredningsbutiken i stan. Jag blev lite förtjust i den vänstra spegeln här, men har spegelstopp.

 

IMG_9847IMG_9858

 

Jag älskar verkligen Lindas bilder, och hittade en ny favorit som jag så gärna skulle vilja ha här hemma.

 

IMG_9868

 

Vi 19-tiden när jag skulle möta upp en väninna för dagens sista event började det spöregna tyvärr. Men vi begav oss ändå till  Market Art Fair som i år flyttat från Liljevalchs till Gallerians takvåning med en spektakulär utsikt över stan. Lite exotiskt var det att ta en varuhiss hängandes utanpå fastigheten upp till taket; nästan så man trodde att man var i nyc eller nåt. Tyvärr spöregnade det så baren ute på terrassen fick packa ihop och flytta in, vilket också ledde till att det var rätt knökfullt. Men trevligt!

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer | Translate


Annons
Annons


Laddar