Annons

Annons

Enter the Loft – pop up

EnterTheLoft_IV_WEB_SMALL©AicoLind-1

Om någon råkar befinna sig i Amsterdam nu i januari så är det ett hett tips att besöka Enter the Loft:s pop up apartment som är öppen 14-22 januari. En samling handplockad design och konst i en vacker loftvåning och allt går givetvis att köpa med sig hem.

Loft-tease

Jag är ledsen att jag försvann härifrån ett par dagar, men den här veckan var det mycket som drog igång på många plan. Inboxen exploderade givetvis samtidigt med mängder av pressbilder och inbjudningar då Formex och Stockholm Furniture Fair är på gång. Jag återkommer med ett samlat inlägg med sånt jag tycker är fint och intressant när jag plöjt mig igenom det hela.

Photo: via Enter the Loft

LÄS OCKSÅ

(1)
(310)

Kommentera

Annons

Annons


SENASTE FRÅN RESIDENCE