Annons
Annons


Bye Bye Serifos


Vid lunch idag hoppade vi på en båt för färd mot nästa ö, och lämnade Serifos bakom oss. Vi stannade ju bara två nätter där, men var mycket nöjda med vår vistelse på denna fina lilla ö. Vi träffade inga svenskar (men såg ett norskt sällskap), annars var det mest italienare, fransmän och greker så klart. Svenskarna åker visst bara förbi denna lilla pärla som ligger relativt nära Aten, på väg mot grannön Sifnos .

Annons

På bilden här ser ni en liten udde skjuta ut mellan de två stränderna, och tyvärr hann jag aldrig utforska den lilla kyrkogården där på klippan. Såg magisk ut. Vi hängde mest på stranden till vänster, som heter Livadakia. Tydligen finns det massor av fina stränder på ön, och jag kan mycket väl tänka mig att åka tillbaka för att utforska ön närmare.

Nu sitter jag här i vårt eget lilla beach house på vattnet, och vi är så nöjda med det! Det är första gången jag bokat något via air bnb, och verkligen inte sista! Vår värd hämtade oss när vi klev i land i hamnen och körde oss hit, visade oss runt och en stor korg med grekiska delikatesser och ett vitt gott vin väntade dessutom på oss vid ankomst. Så trevliga och hjälpsamma. Med huset kom dessutom en jättefin kanot, så i morgon lär det bli ett himla paddlande fram och tillbaka i viken.

LÄS OCKSÅ

DELA (10)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons
Annons


Laddar