Annons
Annons


READING IN THE RAIN


IMG_0962

 

Jag vet inte vad jag hade läst för väderleksrapport som sade att det skulle bli regn hela helgen, för vilken dag vi hade igår! Augusti glimmade till ordentligt. Idag däremot har det regnat hos oss men som tur är hade vi varit på bibblan tidigare i veckan och bunkrat upp rejält med böcker.

Annons

 

IMG_0968

 

Förstakladdaren läser Sune, den lilla som precis börjat förskoleklass tränar bokstäver och själv har jag en ny favoritserie…

 

IMG_0969

 

…nämligen serien ”Jakten på Jack”. En historisk äventyrsserie som utspelar sig i Stockholm. Ända sedan jag var liten har jag älskat kartor och kan det bli mycket bättre än en karta över mitt älskade Stockholm där man kan se var varulvarna och vättarna bor i stan. Kommer tydligen en uppföljare till serien nu, Jacks förbannelse som inleds med Vampyrer på Sergels torg. Tyvärr tycker mina tjejer att den är för läskig och vill inte läsa den på kvällen. Men idag när vi låg och myste i regnet mitt på dan gick det bra!

 

På tal om läsning… Hur gick det med onsdagsboken då!? Ja, det kategorien dog innan den ens kom igång i år. Det beror faktiskt på den enormt hyllade boken Min fantastiska väninna. Ja, jag har kämpat med den hela sommaren, och har läst över halva. Den är fin och jag kan tänka mig att det är en bok som stannar kvar hos en när man väl läst ut den, men herregud vad segt det går för mig med den. Jag är ju dessutom en sådan person som inte vill ge upp med en bok, eller lägga den åt sidan. Konsekvensen är alltså att jag knappt läst i sommar. Så dumt.

 

Extra jobbigt när alla älskar den. Därför blev jag lättad när jag läste att jag inte är den enda som fått kämpa. Jag började ju nästan undra om det var något fel på mig… Det känns trist att jag läst så lite i sommar, jag som älskar att läsa, men istället har jag sett massor av film och serier. Frossat på nätterna. Det var väl det min hjärna behövde. Men jag ger mig inte, ”Väninnan” ska läsas ut! Snart.

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer | Translate


Annons
Annons


Laddar