Annons
Annons


MONDAY THOUGHTS


IMG_0198

 

Jag är ledsen att jag inte kikade in igår, men jag passade på att njuta av morsdagen till fullo. Och jag har dessutom tappat styrfart med söndagskrönikan, och nu går vi in i juni månad om ett par dagar så det kanske är dags att ta sommarlov istället för att krysta fram ett par krönikor till.

Annons

 

Ärligt talat så har söndagskrönikan gett mig en fadd eftersmak på senare tid, då budskapet inte alltid uppfattas som det var tänkt utan på ett helt motsatt sätt. Framför allt att en enkel krönika om inredning, vars enda syfte egentligen är att roa och väcka till eftertanke, kan få folk att bli arga känner jag är olustigt.

 

Jag menar, det rör sig om inredning, trender och bloggar, inte samhällspolitik. Jag beundrar bloggare som Underbara Clara och Malin Wollin som vågar närma sig betydligt starkare ämnen i sina krönikor, och samtidigt verkar kunna skaka av sig den ibland mycket märkliga och missriktade kritiken som man får som krönikör. Jag får helt enkelt fundera under sommaren över söndagskrönikans framtid. Över om jag har tillräckligt hård hud. Nu är jag trött. På många sätt.

 

IMG_0195

 

Nu får jag väl istället kicka igång onsdagsboken som jag körde förra sommaren, med tanke på hur oerhört lite jag läser. Jag har inte ens hunnit bläddra i min nya fina coffee table bok som jag fick på Hermès-lunchen nyligen. Onsdagsboken får nog komma igång lagom till midsommar, då schemat är fullspikat fram till dess!

 

Idag när jag kom hem låg senaste numret av Residence på hallgolvet, och det har jag längtat ändå sedan jag såg den här bilden på Lottas instagram. Vilket magiskt badrum! Så den tänker jag definitivt läsa idag, men jag väntar tills barnen somnat. Då ska jag njuta av grundarna av Artilleriets hem i Göteborg. Fin måndag!

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer | Translate


Annons
Annons


Laddar