Annons
Annons


SPARMANNIA AFRICANA PART 4


IMG_9990

 

Ursäkta att jag tjatar om min rumslind, men jag är helt besatt av den! Behandlar den som en bebis, och den är tacksam nog och växer så det sprakar. Full med ljusgröna ludna blad nu. Lite kul att dokumentera tillväxten här också. Så här såg det första inlägget ut om denJag tror att de är lättillgängliga i butik den här årstiden. Jag köpte min för precis ett år sedan hos Christoffers Blommor på Söder. Inte ännu i närheten av denna, men på god väg.

Annons

Krukan från Granit har jag tipsat om tidigare, men såg att den finns i webbshop nu, vilket den inte gjorde då. Krukan i fönstret kommer från Svenskt Tenn. Kuddarna på sängen från Swedish Rags. Älskar dem! Såg  att de kommit i nya färger nu också.

 

IMG_9981

 

Sänglinnet ni skymtar kommer från Ikea och är ett budgettips. Se mer bilder hos Pella! Igår fick jag ett ryck och slängde en gammal gardin över min sänggavel som jag är så less på för att testa känslan. Och ja, det vita ska bort och något nytt ska sys över gaveln. Kul när man kan förändra med enkla medel.

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer | Translate


Annons
Annons


Laddar