Annons
Annons


LUNTMAKARGATAN


aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS83MjUxMTEvaGlnaHJlcy81MTIxODc5LmpwZ3cxOTIwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdGMxMDA=

 

Som ni vet har jag ju ett rosa kök här hemma, men tanken var nog från början att det skulle vara mer i den här tonen. Men istället blev det mer dovt och smutsigt med mycket grått i. Och jag är rätt nöjd med det ändå. Fint här med ett helt vardagsrum i rosa, det är ju fortfarande rätt ovanligt, speciellt på Hemnet där jag hittade detta hem på Luntis i Stockholm som är till salu just nu.

Annons

 

aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS83MjUxMTEvaGlnaHJlcy81MTIxOTI3LmpwZ3cxOTIwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdGMxMDA=aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS83MjUxMTEvaGlnaHJlcy81MTIxODY5LmpwZ3cxOTIwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdGMxMDA=aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS83MjUxMTEvaGlnaHJlcy81MTIxOTA1LmpwZ3cxOTIwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdGMxMDA=aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS83MjUxMTEvaGlnaHJlcy81MTIxODg1LmpwZ3cxOTIwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdGMxMDA=aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS83MjUxMTEvaGlnaHJlcy81MTIxOTExLmpwZ3cxOTIwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdGMxMDA=

En tvillingstol till min här hemma. En favorit som jag inte tröttnar på vare sig industristilen är inne eller ute. It’s a keeper for life.

aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS83MjUxMTEvaGlnaHJlcy81MTIxODYzLmpwZ3cxOTIwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdGMxMDA=

Jag gillar den flammiga väggen där ljuset faller så vackert.

aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS83MjUxMTEvaGlnaHJlcy81MTIxODU5LmpwZ3cxOTIwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdGMxMDA=

Luntmakargatan kan ju upplevas som rätt mörk och trist, men den här lägenheten ligger högt med en vacker urban utsikt över tegelfasader och takåsar. Fint!

Photo: via Alexander White

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer | Translate


Annons
Annons


Laddar